Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κάτω Γραικικού Αρτας Κεντρικά Τζουμέρκα (ΓΡΕΤΣΙΣΤΑ) Mail:katograikikosyllogos@gmail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήρια έστειλαν η επιτροπή εκπροσώπησης Πολιτιστικών Συλλόγων Τζούμας, Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων προς τον νέο Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστο Χασιάκο.


Τζούμα Κεντρικών Τζουμέρκων, 11.06.2019

Προς
Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Κο Χασιάκο Χρήστο 
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Η επιτροπή εκπροσώπησης Πολιτιστικών Συλλόγων Τζούμας, Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και
κάθε ένας Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής ξεχωριστά, σας συγχαίρει θερμά για την εκλογή σας και σας εύχεται καλή θητεία στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε μπροστά σας. Θέλουμε να γνωρίζετε πως θα μας έχετε αρωγούς και συμπαραστάτες στα θέματα που άπτονται των χωριών και της ευρύτερης περιοχής μας. Ο τόπος μας χρειάζεται όραμα για να γυρίσει σελίδα και να προχωρήσει μπροστά, να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις νέες προκλήσεις και να επιτύχει ανάπτυξη προς όφελος των κατοίκων και του Δήμου γενικότερα. Ακολούθως, σας επισυνάπτουμε τα αποτελέσματα της πρώτης ημερίδας των Πολιτιστικών μας Συλλόγων και τις προτεραιότητες που θέσαμε συνολικά προς το σκοπό της ανάπτυξης της περιοχής μας και σας παρακαλούμε, μαζί με τους αντίστοιχους δημόσιους φορείς, αξιοποιώντας πιθανώς και τις δυνατότητες που μας δίδονται από οικονομικά προγράμματα όπως Leader ή ΕΣΠΑ, έχοντας και τη δική μας βοήθεια, να εργαστείτε κι εσείς προς την επίτευξη των στόχων αυτών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε κάθε περίπτωση, ώστε να συζητήσουμε κι από κοντά τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής μας και τις πιθανότητες για την ανάδειξη της.

Με εκτίμηση
Η επιτροπή εκπροσώπησης των Πολιτιστικών Συλλόγων Τζούμας:
1. Πολύζος Βασίλης, Πρόεδρος ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κάτω Γραικικού.
2. Καρασλανίδης Γιάννης, Πρόεδρος ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουριανών.
3. Τριαντάφυλλος Γιώργος, Αντιπρόεδρος ΔΣ του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνω Γραικικού.
4. Καράμπαλης Νικόλαος, Πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Κουκουλιωτών Άρτας.
5. Αργυρίου Βασιλική, Πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Ρωμανιωτών Άρτας «η Ομόνοια».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου